• Aktuális híreink

    Aktuális híreink

  • 1

Október 1-én kezdődik a tavalyi évről elhalasztott népszámlálás. Az élet számos területét érintő kérdés megválaszolását befolyásolja a népszámlálás eredménye. Fontos, hogy az országot, a közösségeinket érintő döntések pontos adatokon alapuljanak.

 2022. október 1 és 16. között a kérdőív önállóan, az erre a célra létrehozott online felületen tölthető ki. Október 17. és november 20. között számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyek október 16-ig nem töltötték ki online a kérdőívet. November 21. és 28. között a település jegyzőjénél tehetnek eleget adatszolgáltatási kötelezettségüknek azok, akik november 20-ig ezt nem tették meg.

A népszámlálási kérdőív ezúttal is rá fog kérdezni a vallási/felekezeti hovatartozásra. A népszámlálás nem egyháztagságra kérdez rá. Mindenki bejelölheti, akinek egyházunkkal kapcsolata van, támogatja azt vagy szimpatizál vele. Tájékoztassuk ismerőseinket, rokonságunkat.
 
A Názáreti Egyházban szolgálóknak felelősségük van azok felé az emberek felé, akiknek az identitását nemcsak a Krisztust követő élet, hanem a Názáreti Egyház lelkisége is meghatározza. Ezért bátorítjuk a gyülekezeti tagjainkat a felekezeti hovatartozás felvállalására. Fontosak a számok és az adatok, amelyek ismerete újabb lehetőséget ad arra is, hogy az evangélium üzenetét közvetítsük, és a társadalmi megítélésünket befolyásoljuk.